HTML

Friss topikok

OHkultizmus.blog

Minden ami eszembe jut.Orosháza helyi dolgai, a világ nagy eseményei, ahogyan én látom.Látom...és le is fényképezem!Ezen felül csak pusztán képek, kommentek tőlem.

Téli Kupa-avagy szégyen.com

Gerike 2009.01.25. 21:09

Szép napra virradtunk, az orosházi Téli Kupa döntő mérközéseire került ma sor. Ezen felül pedig természetesen az elmaradhatatlan balhéra. Nem kívánok megnevezni senkit, még csapatok szintjén sem, csak annyit szeretnék mondani, hogy ami pár ember szótárában foci néven fut, az távol áll a normálistól. Sajnálom aki nem tudja másként elképzelni a focit, csak azzal, hogy minden idegszálával azt figyelje, kinek az anyját kell éppen szidni. Vicc....

Csak két kép a napról, képek nélkül, mert mint mondtam nem szándékom senkit sem megnevezni vagy épp képet közölni róla.
1.Például ellenfél szimulált esése után a delikvens a képzeletben magának adott síp hatalmával odamegy a fekvő játékoshoz és bőszült anyázás közepette rátapos a kezére.
2.Bíró ütés, rúgás...
Megint vicc...

Ezen felül még csak annyit jegyeznék meg alásan mint főfőpártatlan néző, aki azt mondja, hogy akármilyen bírói hüJeségnek:) sem helyes módja a bíró verés és hasonló szintű cselekedetek összesége, SZÉGYEN amit egyesek játékvezetés címén művelnek. Persze gondolhatunk itt arra, hogy kis város és mindenkinek lehet egy pajtás bírója...DE nem!
Nem arról van szó, hogy elfújnak egy meccset. Össze-vissza. És ez egy ördögi kör mert akkor jönnek csak az igazán szép dolgok amikor a saját barom dolgaikat szeretnék kompenzálni abszolút oda nem illő döntésekkel. De már megszoktuk...

Felháborodásom fő oka pedig az, hogy ezek visszatérő esetek, mégsem képesek tenni a szervezők a hasonló rendbontások ellen semmit. Évről évre vannak meccsek amik inkább hasonlítanak gladiátor küzdelmekre, mint sem focira.Ez pedig nem helyes.

Bár bejegyzésem elején azt mondtam, hogy egy csapatot sem kívánok megnevezni most mégis megteszem.
A győztes csapat a MAKK 7-ES! Ezúton is gratulálok nekik!

A végére egy kép. Csak mert aranyos. Kívánok egy szebb focit Neki!










































 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ohkultizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr21902112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása