HTML

Friss topikok

OHkultizmus.blog

Minden ami eszembe jut.Orosháza helyi dolgai, a világ nagy eseményei, ahogyan én látom.Látom...és le is fényképezem!Ezen felül csak pusztán képek, kommentek tőlem.

Oscar-díjas orosházi!

Gerike 2009.01.28. 23:05

Sajnos semmi találó cím nem jutott eszembe így ennyi fért ki.Inkább linkajánló ez a bejegyzés, szól pedig az orosházi származású hősről, Páger Imréről. Már jó régen megírta a foldiek.blog.hu, hogy micsoda "fenegyerek" öregbíti Magyarország és kisebb hazánk…

Címkék: pornó imre orosháza oscar díj beol páger

Szólj hozzá!

Édrekes dogolk eezk

Gerike 2009.01.27. 23:20

Mhara ékderes aimt msot otalsavm egy bgolon. Tök mginedy, hgoy myieln snerodrbe rkoad a bűetekt egy-egy szbaón mret bohrágy el tdoud onasvli ha az eslő és usltoó beűtk a hlöyekün vnaank. Lheet pbránólozki... 

Címkék: érdekes csere betű

Szólj hozzá!

Téli Kupa-avagy szégyen.com

Gerike 2009.01.25. 21:09

Szép napra virradtunk, az orosházi Téli Kupa döntő mérközéseire került ma sor. Ezen felül pedig természetesen az elmaradhatatlan balhéra. Nem kívánok megnevezni senkit, még csapatok szintjén sem, csak annyit szeretnék mondani, hogy ami pár ember szótárában foci néven fut, az…

Szólj hozzá!

Pitonleszmajd.jpg

Gerike 2009.01.21. 13:12

Ezt a bejegyzést azon barátaimnak ajánlom akik anno részt vettek a SzentKobraRend dolgainak előbbre vitelében. Épp képeimet rendezgettem amikor rátaláltam erre a kis csodára. Persze senki ne nézze a kezdetlegességet...a hangsúly nem ezen van! 

Címkék: piton kobra

2 komment

Barack, de nem mézes!:(

Gerike 2009.01.20. 22:37

Hát eljött a nagy nap. Ma letette esküjét az USA 44. elnöke, Barack Obama. Rengetegen voltak a fagyos eseményen(-4fok. erős széllel), ha minden igaz megdőlt Lyndon B. Johnson 1965-ös beiktatásának 1,2 milliós rekordja.Na meg persze itt vala a Szuperhős! 

Címkék: usa superman obama szuperhős barack beiktatás

Szólj hozzá!

Lassan, lassan...

Gerike 2009.01.09. 23:49

Lassan, lassan elkészül a végleges profil. Ennek örömére mellékelek egy képet. Ma éjszakára -15 C fok várható, ez és a most már jó régóta tartó hideg inspirálta a következő képet.Ennyit mára.

Címkék: hideg fagy

Szólj hozzá!

Megkésett újév(megható, tartalom nélküli első bejegyzés)

Gerike 2009.01.05. 16:23

Tehát még teljes mértékig a fejlesztés fázisában, csak gondoltam szúrok egy képet mert már így is kicsúsztam vele.Íme itt van:BUÉK!!

Címkék: szilveszter újév buék malac

2 komment

süti beállítások módosítása